RomantykNLO 140 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:RomantykNLO 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Hames 4.IP/SID oskarzanego*:3555 STEAM_0:11000024 5.Data i godzina:17:06 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Boriksiądz(BORIXON) 7.Opis sytuacji:Gram sobie w CT. Ciągle wchodzą mi banie(nawet w locie) i napisałem, żeby ktoś z Adminów dał mi bana za ajma(żarcik). I Hames dał mi bana o treści "prosze :*" na 2 minuty. Trochę dziwne moim zdaniem. Chociaż skarga za bana na 2 minuty to troche dziwne..., ale tak nie można! *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 chciałeś to dostałeś na 2 minuty xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y0rhen 13 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Moim skromnym zdaniem był to zwykły żart admina, który tak na prawe nic Ci nie zrobił. Sam nie raz czegoś takiego doświadczyłem i nie ma o co się spinac :p Oczywiście admin spełnił prośbę gracza, bo taki ma obowiązek :x Skarga totalnie bez sensu... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Takie żarty to totalna porażka sam sprowokowałeś aby cie ktoś zbanował.Ale admin nie ma prawa banować admina Hames dostaje pouczenie to samo ty Romantyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi