demoN. xd 14 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Imię:Kacper.Wiek:14.Staż na forum:Już za dwa dni miesiąc. Doświadczenie w moderowaniu:5/5.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?:Zależy ile będzie potrzeba, ale myślę, że około czterech.Dlaczego właśnie Ty:Spełniam prawie wszystkie wymagania. Staram się. Znam dużo użytkowników tego forum. Chciałbym abyście dali mi szansę dlatego, że zależy mi na tej posadzie. Chcę Wam pomóc, bo teraz zrobił się lekki bałagan. 1. Brak Warnych (Obowiązkowo) - Spełnione2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) - Tego akurat nie mam.3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) - Spełnione4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) - To nowe forum od nowa godzinki. Na tamtym miałem. Tu nie mam.5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) - Spełnione6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) - Spełnione7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) - Spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 niestety wymagania nie spełnione .. wiek i wg .. niestety ale jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 niestety nie za roczek musisz spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Sorka ale NIE Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 demon, w tej roli cię nie widzę ;)NIE - wiek- nie ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 No niestety wiek Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ok, rozumiem Was. To było tylko na próbę podanko. Proszę o zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na prośbe Autora Powodzenia innym razem :pJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi