Piotrek1938 1 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Hej kilka dni temu kupiłem buty nike shox i strasznie mnie obcieraja niby rozmiar się zgadza i nie wiem w czym jest problem. Jak macie jakieś sprawdzone pomysły dajcie znać ;) z góry dziękuję ja i moje stopy obdarte do krwi :( które czekają na ratunek ;( Edytowane 12 Maja 2016 przez Piotrek1938 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Wat, do krwi O.o? Ja w desantach na poligonie jak biegałem to nawet sobie aż do krwi nie obdarłem. Kurde w JANACH, a tu w takich butach cię do krwi obciera O.o Nie są może przyluźne? Powinny przystawać zawsze idealnie. Spróbuj po prostu może rozchodzić, albo posmaruj materiał buta w tym miejscu gdzie cię obcierał kremem to wtedy zmiękczy tkaninę buta i może będzie lepiej. Może jakiś but z wada fabryczną, albo coś też być. Zdarzają się takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Polecam olejkiem posmarować dzień przed chodzeniem. Następnym razem jak będziesz kupować buty to kup o pół rozmiaru za duże żeby były luźne. Ja wiem ze zapewne jesteś facetem ale polecam sobie plastry przykleić, a na to skarpetke. Mniej będzie bolało ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi