Masz2 8 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 1. Nick:masz 2. Imię:Łukasz 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10):7 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/masz2/193.33.177.166:27015/ 8. Pare słów o sobie **: Mam na imię Łukasz. Jestem uczniem technikum o profilu technik-mechanik. W wolnych chwilach dostresowuje sie grając w cs'a i zabijając kilka zombie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Doprowadza mnie do "białej gorączki". Fakt , że ludzie nie przestrzegają regulaminu lub go nawet no oczy nie widzieli. Chciałbym wam pomóc w łapaniu tych ludzi i odłuczeniu ich ,że tak się nie robi. Fakt ,że adminuw nie ma na serwerze jest wręcz przebijają. Gdy taki przysłowiowy "pan kowalski" zacznie używać cheatòw my zwykli i przeciętni gracze jesteśmy bez silni. Na przykład poszła skarga na ludzi którzy wspułpracują.(jeśli kogoś w tym punkcie uraziłem to serdecznie przepraszam) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak to podaj STEAM_ID:nie 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze:4-5 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 13-17 Weekendy 14-19 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5,5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi