Mistrz-Zeno 0 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Nick:RemikLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wallhack' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:95308 Serwer:CS GO MODLink do bana:Na AMX BAns nie ma mojego bana Chciałem się odwołać bo nigdy nie używałem czitów a o takim czymś jak wallhack dowiedziałem sie dopiero teraz jak dostałem za to niby bana i o tym poczytałem Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Admin banujacy ma 24 h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz-Zeno 0 Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) A jeśli tego nie zrobi w ciągu 24h? Edytowane 14 Maja 2016 przez Pawel.? Wtedy Ty dostaniesz UB, a admin ostrzeżenie. Dwa takie i traci rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y0rhen 13 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Nick Remik SteamID STEAM_2:0:953088282 SteamCommunity ID 76561199866442292 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Wallhack Wykonano 14.05.2016 - 16:55:48 Wygasa Nie określono Zbanowny przez Yorhen Zbanowany na #5 [RESET 01.04][CS:GO MOD] Cs-Classic.pl [Klucze/Skrzynki/Skiny] (css_dust3) Wszystkie wygasłe bany 3 Wszystko było w amx ban ;) Już rozpisuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y0rhen 13 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Po przejrzeniu demka mogę jasno powiedzieć, że gracz jest czysty, mój błąd został spowodowany tym, że chwile przed banem sprawdzałem oczywiście gracza z włączonym ESP co przykryło mi osobę do której strzelała osoba zbanowana i u mnie wyglądało to jak ewidentne strzelanie w osobę która jest schowana. Gracza oczywiście chcę przeprosić za mój błąd, który oczywiście zabrał mu dobrą zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Gratulacje dla admina. Drugi raz banujesz gracza po czym stwierdzasz, że jest czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi