janusky 3 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) Nick: Polski JanuszLink do SS: brak Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'no recoil' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:34570 Serwer: GO MODLink do bana: nie moge znaleźć Dostałem bana za jakieś no recoli, szczerze? Nie mam pojęcia co to jest. Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 15 Maja 2016 przez janusky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 admin ma 24h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusky 3 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 admin ma 24h na rozpisanie demka Wiem :) ale jaki :D wydaje mi sie, że to był krzychu :P napisałęm już do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 zgłoś się do Karola albo Majkiego - opiekunka serwera ponieważ nie ma bana w amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) Widziałem demko, jak dla mnie ban zostaje.Link do bana: http://classicowyamxbans.gameclan.pl/ban_list.php?bid=365Również wydaje mi się, że ów gracz to ten sam co krol cebuli oraz kedzior. Wystarczy spojrzeć na jego ip i tamtych dwóch. Edytowane 15 Maja 2016 przez polaczekkkkkkkkkk 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) czyli polaczekkk mam rozpisywac demko ? bo wiem co widziałem przez tą chwilę co ogłądałęm:) Edytowane 15 Maja 2016 przez polaczekkkkkkkkkk Możesz rozpisać do rozpatrzenia przez pozostałych z UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 czyli polaczekkk mam rozpisywac demko ? bo wiem co widziałem przez tą chwilę co ogłądałęm:) Rozpisz demko w miarę możliwości. Proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 ok rozpisze pod wieczór bo mam imieniny Babci i wogóle rodzina przyjechała wiec wiecie jak jest :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Maja 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 http://forum.cs-classic.pl/topic/47147-kedzior/#entry285398 STEAM_2 : 0 : 3457 Nie udostepniłcaego Steam ID, ale jak widać tu i tu jest ono identyczne z początku, a IP też ma bliskie powiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Maja 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi