eloszka_ss 0 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 1.Twoj Nick: eloszka 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Ujarany!! >3 4.IP/SID oskarzanego*: 78.99.85.138:27005 [sTEAM_0:0:2842574] 5.Data i godzina: 16:25, 15.05.2016 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1605151605-de_westwood-1463321100-1463322420.zip 7.Opis sytuacji: Skarga dotyczty głównie admina Ujarany!! >3, ale rykoszetem powinna dostać cała reszta adminów, która w ostatnim czasie pojawia się na serwerze raczej bardzo sporadycznie. Skutkuje to tym, że na serwerze zasiedliło się i gra sobie w najlepsze kilku cziterów, trwa to jakiś czas i są nawet w top15. Stąd też ostatnio na serwerze gra max 10 osób w ciągu dnia. Gdy już jakiś admin się zjawi i taki cziter gra to go zgłaszam, przecież od tego jest u@ i admini, żeby takich ludzi z serwera usuwać. Admin Ujarany gra sobie w najlepsze, w czasie gdy gracz Kerrry śmiga z wh niewiele robiąc sobie z tego żeby się z tym kryć. Proponuję włączyć demko od 8min z podglądem na gracza Karrryy i w między czasie czytać czat. Zgłosiłem czitera adminowi niejednokrotnie - reakcji brak, gra w najlepsze w przeciwnym teamie nie myśląc o tym żeby wejść na specta czy coś. I uwaga kto dostaje bana? Zgłaszający czy cziter? ZGŁASZAJĄCY! Na 5 min co prawda, ale nie o bana tu chodzi tylko o brak reakcji admina. Druga sprawa, że kilka dni wcześniej wystwiłem temu samemu adminowi czitera i wiecie co zrobił? Dał mu KICKA z powodem: cheatujesz. Gracz wrócił i grał dalej, a admin sobie wyszedł z serwa. Śmiałem się długo. Także admini mogli by trochę bardziej o serwer się zatroszczyć i zaglądać częściej. A co do trafności mojego info raczej nikt się nie powinien przyczepić, starsi admini mam nadzieję, że potwierdzą. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebola 11 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Nwm nie byłem świadkiem, ale zawsze możesz zgłosić cheatera na forum w temacie "AntiCheat". Ale z opisu faktycznie wynika że admin nie wypełnia swoich obowiązków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos! 9 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witam. wiec tak pisałeś do mnie na czacie z adminem - odpisywałem! zaczołeś lekko mowiąc spamować, w dodatku piszac do mnie na glownym czacie tak bezmyslnie ze glupi odrazu wie kto jest adminem i z moim zejsciem na spec odrazu zaczyna inaczej grac bo wie ze mam adma i go ogladam, dodam ze zazwyczaj tak jest ze jesli zglaszacie skarge na czacie z adminem nie dajecie mu czasu na ogarniecie tematu i spamujecie a potem bezmyslnie wyzywacie na czacie ogolnym i gosciu albo sie offa albo wychodzi, na serwerze jest blad i nie mozemy zbanowac gracza normalnie wiec najpierw dajemy mu kicka "cheater" a potem dodajemy jego ip do zbanowanych. screeny do rozmowy z eloszka sa ponizej, dodam tylko ze w momencie kiedy dalem mu bana na 5 min za spam odrazu zszedlem na speca i patrzalem goscia a w nastepnej mapie dalem mu bana. pozdro&pocwicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloszka_ss 0 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Ujarany, Screeny proponuję wrzucić odkąd wszedłem na serwer, żeby było wiadać ile najpierw u@ poszło. Jest demko z HLTV, widać, że na specta poszedłeś racja. Pytanie tylko ile czasu minęło od kiedy Ci go zgłosiłem, a zrobiłem to jak tylko go zauważyłem, do czasu kiedy poszedłeś go pooglądać. No i na oglądaniu się skończyło, nie widzę, żeby dostał bana... W 21 min Ty, obrońca anonimowości adminów, najpierw potwierdziłeś swoją obecność dając mi bana, a później grając z nim dalej dając vote na małą mapę... Co do tego mojego pisania na otwartym czacie, racji trochę w tym jest, ale nie o mojego bana tu chodzi tylko o to, że pobłażasz cziterom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos! 9 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 tak pisałeś ze wczesniej sie odpalal ale staty mial naprawde przekonujace, pozatym gydbys nie spamowal bym szybciej zareagowal, a w dodatku nie musze schodzic na specta zeby patrzec jak gosc gra, pozatym naprawde trzeba nie miec co robic zeby skargi z tak blachych powodow zakladac.. pozdro&pocwicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Winę obecnych sytuacji ponosi Opiekun i Właściciel serwera, ponieważ serwer jest w rozsypce i niestety mało kto gra przez to, że nic na nim nie działa prawidłowo kończąc na prawidłowym działaniu amxmodmenu... Jako admini z nim kogoś sprawdzimy, zrobimy ssy (ręcznie) i damy bana mija sporo czasu przez źle działającego amxa:/ Bany musimy wpisywać ręcznie po kicku gracza (tutaj jestem za ujaranym bo musiał tak zrobić). Fakt taki, że mało adminów zagląda na serwer ale to dlatego że nic się z nim nie dzieje... Ja zaglądam również sporadycznie i jak jestem i widzę czitera czy mam zgłoszenie to reaguję jak najszybciej mogę. Fakt, że nie raz lepiej jak po patrzymy podczas gry na czitera niż ze speca bo wtedy można go złapać zanim ucieknie :) Nie można winić ujaranego dlatego, że po zgłoszeniu na u@ admin ma czas na złapanie czitera ale to nie musi być w 3 minuty to może trwać więcej byle skutecznie złapać i dać bana ! Pamiętajcie gracze również, że nie wolno Wam pisać na chacie o cziterach itd... to grozi też wywaleniem Was z serwera do tego służy tylko i wyłącznie u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloszka_ss 0 Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Ja jako zwykły gracz się na żadnych amxach nie znam i znać nie muszę. Nie wiedziałem też, że admin może podglądać przeciwną drużynę. Dla mnie jako gracza to co robił wtedy ujarany to brak podjęcia kroków ku temu by gościa usunąć. Koniec końców i tak go chyba nie zbanował. Po wypowiedzi Qubasa temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab 70 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Sytuacje wyjaśniłem na priv z ujaranym. Skarga nie przyjęta z pewnego powodu, lecz następnym razem już nie odpuszczę. Dotyczy to każdego admina! Tak jak w tym przypadku, po zgłoszeniu cheatera admin niezwłocznie powinien ogarnąć sytuacje i zareagować! Zamykam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab 70 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi