Gość Blip ^ Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Imię: Marcin Wiek: 17, rocznikowo 18 Staż na forum: od 13 grudnia 2012 Doświadczenie w moderowaniu: Nie będę ściemniał że 5/5 albo że moderowałem na 1000 for nie licząc kilku działów moderatorem nie byłem, ale szybko się uczę i mogę zapewnić że ogarnę. Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: kilka godzin. Dlaczego właśnie Ty: jestem obowiązkowy, często na forum, pomocny zarówno na forum jak i gg, jestem tu już jakiś czas i znam większość userów, jestem aktywny na forum, spełniam wszystkie wymagania. 1. Brak Warnów (Obowiązkowo)- Tak 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo)- Tak 17/18 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo)- Tak >450 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo- Tak dużo więcej 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo)- Tak lajtowo 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo)- Tak 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo)- jak Nie jak Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 jestem na wielkie TAK ... ogarnia , udziela sie na forum , pomocny , aktywny , dobrze wypelnia swoje obowiazki .. nic dodac nic ujac TRZEBA BRAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nic dodać nic ująć. Ogarnia rolę admina, UB, to dodanie "malutkiego" obowiązku mu nie zaszkodzi Nadajesz się na tę rolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Tak. Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 No ta blip, tutaj bardziej się przydasz niż na codzie ;)Wymagania.. spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Tak Wiek H na forum Ogarnia i wgl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jasne że na tak -wiek -ogar -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jestem na duże TAK. Wymagania wszystkie spełnione. Wszystko pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brać póki dają Przyjęty. Popraw tylko swoją aktywność na forum.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi