Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 1. Nick: Mazowiecki Marcin 2. Imię: Marcin 3. Wiek: 20 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: FortiX - http://www.gametracker.com/player/FortiX/193.33.177.101:27156/Mazowiecki Marcin ;* - http://www.gametracker.com/player/Mazowiecki%20Marcin%20%3B%2A/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Hej! Jestem Marcin mam 20 lat i pochodzę z okolic Warszawy. Słucham Hip Hopu i tworzę coś w tym kierunku więc można powiedzieć że jestem raperem (jak na razie amatorem) w Sektor Produkcja. Lubię dobry film i Rap, jestem związany głęboko z tą subkulturą. Na serwerze jestem już ponad dwa lata. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Błyskawiczny czas reakcji jeżeli chodzi o cheatera. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: (TAK) STEAM_0:0:33826625 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dwie godziny, czasem trzy 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W zależności od grafiku pracy. 24/48 więc dwa dni jestem a raz nie. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Dwa lata i siedem miesięcy 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Taki bot składa podanie na admina??? Oczywiście, że jestem na TAK !!! + wiek + mikro + składka + steam + posiadałeś admina + potrzebujemy adminów - GT do poprawy :p Pozdrawia KRÓL ZŁOTY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiu 1 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Na TAK. + Wiek, + Miałeś już admina, + Steam, +/- GT do poprawy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 NA TAK +Sympatyczny+Aktywny+Wygadany+Wiek+Mikro+Doświadczenie+AMX+GT+Składka+Zabawny+Wyluzowany+Podanie napisane pozytywnie :)Coś jeszcze ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Jestem na NIE. + wiek + składka + posiadałeś admina + mikro - słabe GT - chamski i wulgarny Edytowane 16 Maja 2016 przez REBIOv13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Jestem za okresem próbnym bo troche malo grasz , popraw aktywnosc na serwerze i staraj sie zachowac kulturke ;) Edytowane 16 Maja 2016 przez ODSMistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Na only DD2 nigdy nie grałem, ale z tego co widziałem Cie na DR parę razy to jak wiem ogarniasz sprawę, nigdy mi nie podpadłeś. Na TAK. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 No można powiedzieć że stary wyjadacz, ale gt i kultura razi w gały :O Ale to da się poprawić bo resta ( składka, mikro czy koleżeństwo) na plus więc okres próbny jak najbardziej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 OCZYWIŚCIE, ŻE NA TAK + wiek + był adminem + stały bywalec DD2 + ogarnięty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Na nie:- Za Twoje poprzednie zachowanie, za które straciłeś admina.- Nie gram zbyt często, ale jak trafiam na Ciebie to poprawy żadnej nie zauważyłem - Mały gt na obecną chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Wiekszość jest na Tak mam nadzieje że nie bedzie problemów z kultórą, jak i mikrofonem typu dyskoteka. Mamy juz swój wiek więc nie róbmy gimbazy na serwerze. +składka +wiek +ogarniasz amx na 10 nie na 7 +siedzisz z nami na classicu nie od dziś Jestem na tak na pw wysle ci kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi