Maus 833 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Maus 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Maus 4.IP/SID oskarzanego*: Maus STEAM_2:0:282498108 37.47.4.249 Nonsteam 5.Data i godzina: 2016-05-16 około 17 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Świadek ja 7.Opis sytuacji: Byłem na innym nicku kiedy trzeba było dać kilka banów zmieniłem nick na swój, wybrałem swoją klasę lecz po zmienieniu nicku na serwerze poziom klas zostaje z nicku jakiego się zmieniło, pisałem coś do NiuNi, dało mnie do tt, napisałem do NiuNi to co pisałem, zapomniałem, że jestem w tt, wyszedłem aby mieć swój level i wszedłem i przypomniało mi się, że wyszedłem tam gdzie odradza się terrorysta ;/ Ucieczka z tt *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Co ja się z wami mam :D Zrobiłeś to przypadkowo no rozumiem W takim razie bana nie będzie bo każdemu może się zdażyć w dodatku jesteś adminem a musisz pilnować porządku na serwerze Dam Ci tylko pouczenie żebyś na przyszłość był ostrożniejszy Gdyby w przyszłości przytrafiło Ci się coś podobnego to napisz mi po prostu na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi