GryTrean 677 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Witam! W tym poradniku pokaże wam, jak dodać tagi na serwer. Jest to dość proste i szybkie, jednak wiele osób o tym nie wie, a tagi są dość ważnym czynnikiem przy wyszukiwaniu serwera. Miłego czytania :D Zaczynamy od zalogowania się do FTP serwera. Przechodzimy nastepnie do folderu csgo -> cfg -> server.cfg Szukamy teraz linijki "sv_tags", jeżeli jej nie ma, to ją dopisujemy. Po sv_tags dodajemy " ", a w " " wpisujemy nasze tagi, czyli np: "serwer,fajny,csclassic". Pamiętajmy o tym, aby nie dodawać spacji między tagami, oddzielamy je przecinkami :) Restartujemy serwer/zmieniamy mape i voila. Od teraz wasz serwer będzie posiadał tagi :D Wiem, że poradnik krótki i szybki, ale nie ma teraz za bardzo co wrzucać do działu. Wychodzi mało nowych, fajnych pluginów, a sourcemod w oczach grytreana jeszcze pisze, jestem już mniej więcej w połowie, może do soboty się wyrobię :D Mam nadzieję, że poradnik się spodobał. 5! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Krótki lecz przydatny poradnik :) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi