ViXaPiXa 221 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) 1. Nick:NA'VI[PRO]2. Imię:Adam3. Wiek:18 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):średnie5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**:TAK6. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...3.177.87:27051/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**:Ponieważ często widze jak inni robiom w ct fk i psują gre innym Jestem miłym i kulturalnym człowiekiem lubie grać w piłkę nożną i jestem bramkarzem pomezani malbork uwielbiam słuchać muzyki8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:NIE 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:dużo10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):dni robocze od 11-22 a w wekendy jeszcze dłużej11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie):Oczywiście12. Staż w grze counter strike 1.6:3 miesiące13. Czy byłeś już adminem? nie Edytowane 16 Maja 2016 przez adamek123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Sorka na'vi ale jestem na nie bo nie potrafisz kultury utrzymac na serwwerze czesto. Popraw to to bede na tak :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Mimo ze mam malo go gadania to i tak sie wypowiem^^ Jestem na TAK, poniewaz: +Mimo ze sporadycznie wchodze na serwer to zawsze cie tam widze :# +Masz mutacje +Przyda sie Admin +Masz te 18 lat -Amx (ale to kwestia czasu) -Steam (tak zebys sie nie poczul zbyt doceniony :D) 1. Ukończone 15 lat (wiedz,że musisz być ogarnięty) ++ 2. Przynajmniej 5 godzin spędzonych na serwerze ++ 3. Zachowanie kultury na serwerze +/- 4. Przynajmniej 5 sensownych postów na forum + 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + 6. Posiadanie mikrofonu + Wszystkie wymagania spelniasz nie widze przeciwwskazan :# 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) Nie spełniasz wymagań. 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń). Odpracuj warny i zapraszam za tydzień. Edytowane 17 Maja 2016 przez Gang_Plebanii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: null Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi