Bob Lee Swagger 5 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 1. Nick: UczeSieStrzelacNaFaleImigrantow 2. Imię: Olek 3. Wiek: 25 4. Znajomość AMX (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Składka (tak/nie): była 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/UczeSieStrzelacNaFaleImigrantow/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: chyba wiekszość zna mój temperament, jak byłem adminem to starałem się jak najlepiej wypełniać obowiązki 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ wracam po długiej przerwie a z rana nie ma kto banować aimowców. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: w tygodniu całe ranki 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): pon-pt godz 7-15 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak, byłem długi czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 byłeś adminem znany na serwerze kolezenski na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Jestem na TAK ! :) Byłeś adminem Wiek Doświadczenie Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Na tak : +doswiadczenie, +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 NA Tak ,ale dlatego że :+Wiek+Kultura+Byłeś adminem więc masz doświadczenie+Staż+GT+Lubię cię.-AMX skoro byłeś adminem i masz taki staż w Cs'ie spodziewać by się można było więcej.-Podanie słabo napisane.NA TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Jestem na Tak+Koleżeński bardzo+Kultura+Staż w grze+Byłeś adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) czesto rano go widze byl juz tu adminem ogarnia pisze u@ Znaczy ze na tak xd Edytowane 18 Maja 2016 przez FamNaPiksachAJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Na tak Doświadczenie Wiek Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiu 1 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Na Tak. + GT, + Byłeś już adminem, + Wiek, + Kultura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi