KolorowY 0 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Nick: KolorowYLink do SS: SORRY Wycinek z konsoli(bez IP)*: Nick KolorowY SteamID STEAM_2:0:1219158702 SteamCommunity ID 76561200398583132 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID lub IP Powód Bana Wallhack Wykonano 16.05.2016 - 22:47:15 Długość Bana Na zawsze Wygasa Nie określono Zbanowny przez polaczek SteamID Admina Ukryty Zbanowany na Strona Serwer:Cs-Classic.pl [CS:GO MOD]Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=7080 Tera Moje Zdanie!!!!!!!!!! Przepraszam że od samego rana ( 7:00) jestem na praktykach ( Mechanik) DO 17-18 godzina już jestem w internacie... I nie moja wina ,że dzieci grają na moim nicku !!!! a tego nie lubię a dzieci nie będę bił ..... :) Sami zobaczcie na innych serwach też moje nicki tak samo BANY PERMY :( :( i co to ja też ?? Powinełem dostać moim zdaniem UB i mieć szanse na wykupienia od administracji rezerwacji jakieś lepszej .... A jak coś kolega mógłby dla właściciela potwierdzić bo ma ze mną praktyki :) Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarS2313 0 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Jestem na TAK UB powinien dostać bo tu internat troszeczke pojechany..... dobrze że w nim nie jestem ale odwiedzam Na serwie zawsze czysty jest bo wiem jak gra :) - KolorowY Mój nick w grze : MarS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 hahahaha, multikonto. UB nie będzie ;) Tu nie chodzi o bana na nick tylko sid ;) a dzieci i Ty nie mają takiego samego sid ;) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) Za samo multi konto masz bana na sieci i serwerach. Żegnam ozięble, precz cheat'ować do konkurencji. Edytowane 17 Maja 2016 przez Pawel.? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi