toxicdeth 44 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Tomi 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:NA'VI(PRO) 4.IP/SID oskarzanego*: STEAM_2:0:754376786 37.152.19.210 Nonsteam KontoNEO 5.Data i godzina:18.05.2016 18:02 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Krol Ananasa i inni gracze którzy wtedy grali niestety nicków nie pamiętam 7.Opis sytuacji: Rozpoczął się Kill Day,po kilku minutach zabawy zostałem ja z moim sojusznikiem na 1 przeciwnika on był na wieży (mapa jb_faceebok) podchodziliśmy pod nią a Na'Vi zaczął mnie przeszukiwać-przez to zginąłem.Po mojej śmierci na czacie ludzie pisali że też ich przeszukiwał. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Świadkowie mają 24h na wypowiedzenie się.Chyba,że w tym czasie rozpiszesz demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 To prawda. NA'VI pszeszykiwal kazdego i utrudnial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi