Weronikaa 3 302 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Nick: Weronika Powod rezygnacji: Mam wciąż straszne problemy z netem. Nie mogę wgl siedzieć, bo mi pinguje ( cały czas słysze "masz lagi/klatki"), a niestety to się nie zmieni w najbliższym czasie (właścicielka mieszkania raczej nie śpieszy się, żeby to ogarnąć). Rezygnacja tylko z admina DD2. Cos od siebie: Do całej ekipy z DD2 : wybaczcie mi, że byłam z Wami tak krótko, ale nie mogę nic z tym zrobić. I przepraszam Pawła, ze tak szybka rezygnacja. :daje_kwiatka_na: Edytowane 18 Maja 2016 przez Weronikaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Hhahahahhahha Ty ciulu maly :D chcecz to Ci moge te wlascicielke do pionu ustawic :p xDD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 no przykro ... Wracaj szybko :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Tak szybko chcesz nas opuścić??? Nie pozwolę! :D Kogo bd denerwował? :) Robimy składkę Tb na nowego neta . ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 szkoda no ale coz.....Jak ogarniesz sprawę daj znaka pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smite 18 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 A kogo ja będę w cs karał ? szkoda że odchodzisz no ale problemy chodzą za ludzmi, naprawiaj to i wracaj do zobaczenia na serwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Powodzenia bocie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi