Prob0szCz 0 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Jr Foka na Admina :D :D :D :D :D :D 1. Nick: Jr Foka 2. Imię: Piotrek 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 3 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Jr%20Foka/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Jestem Piotrek mam 16 lat poświęcam dużo czasu na tą grę interesuje się informatyką,gram całkiem dobrze staram się pomagać ludziom którzy zaczynają grać więcej informacji na pw 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chcę zostać administratorem ponieważ chcę pilnować porządku na serwerze,chciałbym też aby ludzie byli kulturalni wobec siebie kontrolować różne bugi i osoby które chcą zabłysnąć grając na "aim,wh" lub innych chetów 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: około 2 godzin po połódniu i 4 wieczorem (w nocy też ) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze od 14-18 weekendy 12-16 i po 20 do 01:00 lub pózniej 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 3 lata (z przerwami) 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): NIe Dziękuje za przeczytanie i zostaw pozytywną ocenę :ok: :oklaski: Edytowany przez James0v., 26 styczeń 2016 - 13:1 Edytowane 18 Maja 2016 przez Pawel.? Zacznijmy od tego, że podanie to nie kolorowanka. Kolor czerwony tylko dla Administracji, poprawiono nazwę tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaaB00M 9 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Napisz jeszcze kilka postów na forum to jak najbardziej będę na Tak. aktywny na serwie pomocny nie przeklina spokojny -mało postów na porum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prob0szCz 0 Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Okej dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Wypowiedź we własnym podaniu skutkuje odrzuceniem podania oraz warnem dla autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi