RomantykNLO 140 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:RomantykNLO 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Hames 4.IP/SID oskarzanego*:Jest Adminem, nie potrzebne 5.Data i godzina:17:38 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Klaudia, Król Ananasa, i wielu inych :) 7.Opis sytuacji:Pewnego kill"daya grał sobie Romantyk, który miał sojusz z Królem Ananasem. Na serwerze było 7 osób. Ja, oraz mój sojusznik Pan Ananas dostaliśmy slaya, za co? I don't know. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 7.Opis sytuacji:Pewnego kill"daya grał sobie Romantyk, który miał sojusz z Królem Ananasem. Na serwerze było 7 osób. Ja, oraz mój sojusznik Pan Ananas dostaliśmy slaya, za co? I don't know. Wraże edycji :) No dzięki,ze udowodniłeś,ze byłeś w sojuszy. Gdy wszedłem na serwer było 5 osób doszedłem jako 6 nie żyjąca więc... A jak nie wierzysz zobacz sobie demko. Powiem tak podpadłeś hehehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudia758 45 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 potwierdzam to co napisal romantyk. w chwili rozpoczęcia zabawy było 7 osób w tt więc mogły być sojusze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Sprawdziłem logi i wszystko się zgadza. W regulaminie nie ma czegoś takiego że jest zakaz sojuszy jeżeli jest mniej niż 6 osób w TT (bo zapewne o to Ci Hames chodziło). Jest tak ciągle mówione na serwerze ale w regulaminie tego nie ma. Skarga zostaje przyjęta a Admin dostaje upomnienie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi