Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Hej nie uważacie, że na deathrunie jest mały wybór mapek? - _- nie wiem czy piszę w odpowiednim miejscu, ale mógłbyś wgrać na serwer więcej map (np.: deathrun_projetocs 2, deathrun_dojo, deathrun_extreme_dust, i wiele innych). Gra na 4 mapkach na krzyż jest nużąca i przyda się coś nowego . (Gracze proszę wypowiedzcie się czy także tego chcecie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 daj propozycje map to zostaną wgrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Dałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jeszcze więcej? : deathrun_forest, deathrun_skills2, deathrun_ice, deathrun_crazytown, deathrun_simpsons, deathrun_darksite, mogę jeszcze pisać ale myślę, że strony ze spisem mapek DR istnieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 to poszukaj u wujka google jako pliki ^^ bo wątpie ze bedzie komus sie chciało szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio683 0 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 moze byc dethrun_de_dust, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 mówiłam poszukajcie pliki tych map )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheater. 2 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Można znaleźć na tej stronie: http://maps.cs-bg.info/maps/cs/deathrun/ Macie ich dużo. Może coś jeszcze znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jestem za wgraniem nowych mapek ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Dajcie propozycje map z linkami, najlepiej według takiego wzoru : 1. Nazwa mapy: 2. Link do pobrania: 1. Nazwa mapy: 2. Link do pobrania: itd. ten temat zamykam bo i tak do żadnego konsensusu nie dojdziemy w tym temacie. dacie linki porozmawia się o wprowadzeniu, bez linków nawet nie ma co zawracać głowy "-_-". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Po 1 będzie nowe iP dr i będzie on całkowicie zmieniony Po 2 mapy też dodam,ale nie teraz bo to nie jest tak że ja dodam mapę i już będzie działać,trzeba dodać jeszcze byt na końcu mapy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi