Omega* 2 077 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Cześć. Tak pomyślałem o YouTubie aby stworzyć kanał i aby było kilka osób które zajmowały się wrzucaniem filmików na kanał. Co można nagrywać? * Głównie *- Eventy na TS3 ( osoby nie obecne na takim evencie mogą zobaczyć jak wszystko przebiegało ) - Turnieje serwerowe które można by zacząć organizować - Również można wstawiać zapowiedzi " większych konkursów " - Fragmovie ( ninja defuse itp ) Trzeba w końcu coś ruszyć. Edytowane 19 Maja 2016 przez Omєga * 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Pierwsze i zasadnisze pytanie KTO bedzie to ogladal? Watpie aby te filmiki mialy ogladalnosc. Jak nie beda mialy ogladalnoaci to po co to robic? Ja jestem na nie ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Przecież jak będzie na YT to potem każdy kto ma fejsa będzie to mógł udostępnic :D i zachecic innych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) Pierwsze i zasadnisze pytanie KTO bedzie to ogladal? Watpie aby te filmiki mialy ogladalnosc. Jak nie beda mialy ogladalnoaci to po co to robic? Ja jestem na nie ;) od razu nie będzie dużo wyświetleń ale po odpowiedniej reklamie chociażby na naszym fb myślę że kanał się rozwinie I nie rozumiem pytania kto będzie to oglądał bo zawsze znajdą się osoby które będą to oglądać. Edytowane 20 Maja 2016 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Ja jestem za, i oglądałbym to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 24 Maja 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Kto by się tym zajmował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Kto by się tym zajmował? Ja bym mógł nagrywać eventy na których bym był, aczkolwiek nie ma mnie na każdym. Z montażem też nie będzie problemu, też mogę się tym zająć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Mamy już chętnego do zajmowania się, myślę, że nie tylko GryTrean by chciał takim czymś się zajmować. Pomysł fajny, może by to ruszyło. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ja bez problemu mogę nagrywać eventy które odbywają się na TS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Fajny pomysł ktoś chce sobie obejrzeć jakieś wydarzenie bo go nie było np. na karaoke to posłucha lub obejrzy sobie na YT. Jestem ZA ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Jak dla mnie świetny pomysł, nie tylko będzie można zobaczyć jak było na niektórych wydarzeniach to przy okazji reklama dla sieci, po części. Osoby które by to nagrywały jest sporo, bo nawet ja mogę. Co do montażu to już ktoś musi to ogarniać, ale na pewno mamy na forum kogoś takiego. :D Fragmovie jak najbardziej! Tylko trzeba mieć dużo materiału, chociaż to też się znajdzie. (poproszę adminów o jakieś fajne akcje z serwera :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Dla takiej osoby może specjalna ranga? " YouTuber " Można również stworzyć jakiś dział " Media " Edytowane 25 Maja 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ja bym mógł się zająć montażem. Kiedyś się w to bawiłem w sony vegasie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Kiedyś już był kanał na YT, na którym znajdowały się filmy z csc, ale był chyba "nieoficjalny". Ogólnie rzecz biorąc nie wróżę przyszłości dla takowego kanału. Za dużo CS'a już jest na YT, a kanał sieciowy, na którym byłyby zamieszczane pierdoły z serwerów społecznościowych raczej nie zdobędzie popularności. Będą to oglądały osoby, które same się na filmikach znajdują i po krótkim czasie, materiały w ogóle przestaną się pokazywać. Reasumując: jak dla mnie spalony pomysł, który nie przyniesie nic, jak przykładowo koszulki csc i inne podobne pierdoły. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Pomysł jest dobry, aczkolwiek nie wiem jak z wykonaniem tego. Jeżeli będzie potrzebna pomoc w prowadzeniu takowych eventów, kanału lub reklamowaniu pierwszych nagrań to jestem do dyspozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Jestem na TAK i zgadzam się z Aver ,udostępnić to nie problem ,a w dzisiejszych czasach dane rozlatują się w niemiłosiernym tępię więc oglądalnością osób 3 (nie grających na serwerach naszych) się nie przejmujmy ,zaczną oglądać to może i zaczną też grać ,jak nie ten to drugi ,trzeci ,czwarty lub piąty itd...Spróbować warto ,o turniejach nie wspomnę dużo osób uwielbia je oglądać (ja jestem taką osobą) więc warto :) ZA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 27 Maja 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Zapraszam na PW osoby, które są zainteresowane stworzeniem czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 27 Maja 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi