StrejfMaszin 0 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Nick:Strafe MachineLink do SS:brakWycinek z konsoli(bez IP)*:serwer off nie moge dacSerwer: DEATHRUNLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=7374 Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Admin ma 24h na rozpisanie demka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXyn 49 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Ok spoko granie na 1000fpsach to nie cheaty spox no ale jak ty od razu startowałeś z ogromną szybkością bez rozpędzania się no to sorry... A poza tym wydaje mi się że ty już za to kiedyś bana miałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Czy admin będzie przedstawiał dowód w postaci rozpisanego demka? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXyn 49 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Jedynie to mam świadka "Matiq" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StrejfMaszin 0 Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Swiadkow to ja moge tez miec , i potwierdza wszystko co powiem:D Wybija mnie z 300 vmaxem komenda jest w konsoli do tego:D Edytowane 21 Maja 2016 przez StrejfMaszin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StrejfMaszin 0 Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Ok spoko granie na 1000fpsach to nie cheaty spox no ale jak ty od razu startowałeś z ogromną szybkością bez rozpędzania się no to sorry... A poza tym wydaje mi się że ty już za to kiedyś bana miałeś :) To ty chyba nigdy nie widziales prawdziwego 1k fps XD, mialem bana za obraze na 1 dzien o ile dobrze pamietam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Rozumiem, że dema nie zobaczymy. Jeden świadek to nie dowód. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi