ViXaPiXa 221 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) 1. Nick: NA'VI[PRO]2. Imię: Adam3. Wiek: 18 lat4. Znajomość AMX (1-10): 8/105. Sprawny i działający mikrofon:TAK6. Składka (tak/nie):TAK7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametrack...rs/?query=Ho0li8. Parę słów o sobie **:Jestem adam mam 18 lat,często uprawiam sporty ćwicze kajakarstwo i piłke nożną9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Administratorem chciałbym zostać ponieważ widze jak niektórzy używają złej kultury używają czitów i wh więc właśnie dlatego chciałem sie zgłosic na admina i dość często kiedy gram widze cziterów a w tym czasie niema admina10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:NIE11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:dużo i mnóstwo12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze od 4-5 godzin a w weekendy jeszcze dłużej13. Staż w Counter-Strike 1.6:4 miesiące14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):NIE** - bardzo ważne Edytowane 21 Maja 2016 przez adamek123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 To troll? "Administratorem chciałbym zostać ponieważ widzę jak niektórzy używają złej kultury używają czitów i wh" Niecałe 4h na serwerze. "dość często kiedy gram widze cziterów a w tym czasie niema admina" - Często kiedy grasz? Masz 4h w ciągu miesiąca. "11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:dużo i mnóstwo 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze od 4-5 godzin a w weekendy jeszcze dłużej" Ciężko mi uwierzyć w twoje 18 lat, po tym co przeczytałem w podaniu. Admina nigdy nie miałeś ale amx 8/10 + staż 4 miechy. Jestem na duże NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Na nie. -GT to jakiś żart -po składni twoich zdań wynika, że nie możesz mieć 18 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Nie, nie i nie. - doświadczenie - GT - nie posiadałeś admina - podanie słabo napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smite 18 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Hehe jak dla mnie to jest niestety jakiś żart :O - amx 8/10 na pewno nie - 4 miechy staż w cs ? jak dla mnie to za mało - amx tak znasz a nawet admina nigdy nie miałeś - po za tym słabe podanie - słabe GT - gram dużo w cs i jakoś słabo rozpoznaje twój nick, może tam coś kiedyś mi się przypomina ale nie za często, Jak dla mnie powinieneś się wykazać większą aktywnością i ogarnąć się lepiej, jeśli chcesz admina to pokaż że się na niego nadajesz, zapraszam z podankiem za jakiś czas jak się poprawisz, a możę wtedy będe na tak, Narazie jestem na NIE. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Tak po moim trupie ,WIELKIE NIE ,nawet nie będę komentował bo to jakaś kpina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Jak zobaczyłem podanie myślałem, że pomyliłem działy... Wielkie NIE: -gt -nikt Cie nie zna -podanie -Twoja składnia -nieznajomość AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) YY SORKI NIE TU PODANIE NAPISAŁEM :) Edytowane 21 Maja 2016 przez Pawel.? Następnym razem opcja "raportuj" i zgłaszasz swój temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi