TeRRorKa 24 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Imię: KamilWiek: 22Staż na forum: Tydzień i 3 dni.Doświadczenie w moderowaniu: Bardzo Dobre, dużo razy miałem moderatora.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 4-5h dziennie.Dlaczego właśnie Ty: Ogarnę forum, od nie potrzebnych tematów i spamu przez innych użytkowników, ortografię znam spełniam wszystkie wymagania. No i co tu dużo mówić, jestem ogarnięty lubię pomagać, staram się nie przeklinać (wyjątki) każdy mnie tutaj chyba zna i lubi... No i na tyle ;d Mam nadzieję, że się nadam na Moderatora. Wymagania: 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) Oczywiście.2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) Spełnione.3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) Spełnione.4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) Spełnione. 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) Spełnione.6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Spełnione.7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) Spełnione. Edit: Ludzie wymagane jest 1-2 tygodnie, co wy chcecie... Musk?! naucz sie czytać wymagań, bo jakoś widze, że ich nie czytałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Nie. Do UBTeaM-u Cie nie chcięli przyjąć to dziwie się że składasz podanie na moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Co się tak pchasz na te posady? Tylko na tym Ci zależy? Jestem na nie, za krótko na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 na NIE ... dla mnie nie bedziesz dobrym moderatorem : )) jakos mało aktywny jestes i wg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Dobra zamknijcie, bo jakieś nie ogary z Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na prośbe autora :)Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi