Drako 26 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Twoj nick: Drako Nick podejrzanego*: JONY :DDane podejrzanego [sID+IP]*:VALVE_0:4:492414814 ip nie mam bo dostał bana i nie zdązyłem wpisać.Data (dzien, gg:mm) zajscia:22.05.2016 13:38Twoj dowod*: http://www29.zippyshare.com/v/cKPy48g5/file.htmlRodzaj czita*: Aimbot Nazwa mapki: dd2 chyba coś tamCzasy podejrzanych akcji*: DemkoIP /Nazwa serwera: CS:GO MOD Nie wiem czemu jak klikam na HLTV z CS:GO MOD wyskakuje mi COD 2001lv. Demko było z dd2 niestandardowej a tam byłoby więcej pokazane niż na moim. Zalezy mi tylko na werdykcie czy miał aima czy nie miał. Ni wiem czy dałem dobre demo xD. Przepraszam jak coś,mam tego sporo w folderze. SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu Edytowane 22 Maja 2016 przez Drako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi