Neyoo 1 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 1. Nick: Neyoo 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 19 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/Neyoo/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): -- 6. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 7. Składka (Tak/Nie): Jeśli będzie taka potrzeba nie ma problemu ;) 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzór./Wzór.+)*: Bdb 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 6lat 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: Różnie 8-14 oraz 19-24 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4 godzinki no chyba że jest weekend to więcej oczywiście ;) 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Dlaczego ja mam być Adminem ? Prosta odpowiedz , większość adminów nie sprawdza się w swojej roli . Dam przykład , siedzi pół serwera cheaterów admin na spekcie i pisze że on nie jest pewien że gracz jest odpalony to chyba od czego SS-y są ? I naprawdę już mam dosyć wchodzenia na serwer pogram 15 minut i wchodzi jakiś cheater i po graniu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Jestem na TAK. + GT + mikro + doświadczenie A jeśli chodzi o ss to zauważyłem ze raz działają raz nie. Pozdro, Król Złoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab 70 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Popracuj troche nad aktywnością na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab 70 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi