GoPe 4 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Czy mam odebranego admina na cod czy tylko przez pomyłkę? Chcę wiedzieć ponieważ miałem zapłacone za premki a premek też nie ma ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 troszkę nie rozumiem po co ten temat... napisz do -_-/Ted'a na pw/gg/skype. userzy ci nie powiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jest to admin room czyli wypowiadają się admini i h@ Zawsze można temat usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 ale nie chodzi o to że źle że napisałeś temat tylko szybciej uzyskał byś odpowiedź inną drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Wiem Lecz tak też się da xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Ten dział jest zablokowany dla userów Blip Jutro powiem buźce i Ci doda bo ja nie mam dostępu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi