Mateoo345 0 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Ja nic nie zrobiłem. To ten BoBo za nic mnie Zbanowal ja se grałem...... Proszę Synek_Nie_Fikaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Napisz prośbę o UB według wzoru, a UBTeam to zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Koleś nie spamuj durnymi tematami tylko się ogarnij i stwórz prośbę o UB tak jak należy. SS + nazwa tematu. Masz wszystko dokładnie w dziale próśb o UB napisane krok po kroku co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: @SzeregowiecPL wyjaśnił w związku z czym zamykam wątek. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi