ViXaPiXa 221 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 1. Nick:NA'VI[PRO]2. Imię:Adam3. Wiek:18lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):średnie5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**:Oczywiście że tak6. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...3.177.87:27051/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**:Mam na imie Adam mieszkam w Malborku jestem kulturalnym człowiekiem i lubie grać w piłkę nozną.Strażnikiem chciałbym zostać ponieważ często widze jak dzieci bez mikrofonu pchają sie do ct żeby robić fk, chciałbym do tego niedopuścić8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:NIE9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:bardzo dużo10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):dni robocze 12-00 z przerwami , a w weekendy od rana do wieczora11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie):Oczywiście12. Staż w grze counter strike 1.6:3,5 miesiąca13. Czy byłeś już adminem?NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Na TAK +wiek +aktywność nie jest najlepsza, ale też nie jest zła -słabe rozpisałeś te swoje podanko :D Ogólnie, ogarnięty człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 "jestem kulturalnym człowiekiem" ostatnio dostałeś bana za kulturę i obrazę popraw swoje zachowanie na serwerze i zapraszam ponownie za Tydzień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi