Skocz do zawartości

Nowy konkurs?!

Tymbarkowa :3

konkurs xD  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. "POSZUKIWACZ" jest dobrym pomysłem na konkurs?

• Tak, chętnie będę brać w nim udział.
      4
    • Nie, jest to bez sensu.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! 

Jak wiecie, konkurs zgadnij kto to został zamknięty.

Ruszamy do was z nową propozycją. 

Ale ale..

No właśnie, zawsze to ale musi być. Jestem ciekawa waszej opinii odnośnie konkursu.

Sam w sobie nazywałby się "POSZUKIWACZ". Chodziłoby w nim o to, że w całym kąciku redaktorskim były by porozrzucane słowa kluczowe, przykładowo - karabin, granat, mapa. Musielibyście znaleźć owe słowa i podać odpowiedź (w przypadku tamtych przykładowych odpowiedzią był by cs go). Oczywiście byłoby to bardziej dopracowane xD

To nie koniec! Dogadałam się jeszcze z , z @Weronikaa jeszcze nie miałam okazji, ale myślę, że również będzie chętna, żeby nam pomóc, że oni również będą robić inną odsłonę "POSZUKIWACZA" tylko, że one będą robić puzzle i rozrzucać po dziale z grafiką, wy będziecie musieli je odnaleźć i poskładać w całość.

Oczywiście odpowiedzi dalej byłyby wysyłane na pw (najprawdopodobniej do mnie), ale postanowiłam, że po każdym zamknięci "zagadki", będę robić screena wiadomości, żeby wszystko było widoczne dla was i przede wszystkim, żeby znowu nie było gadania, że jest to ustawione. Będziecie mieć wszystko czarno na białym.

Zostanie założony osobny temat, gdzie będę podawać daty rozpoczęcia i zakończenia każdej zagadki, a później dodawać poprawną odpowiedź. Temat ze zwycięzcami również tam będzie. Za każdą poprawną odpowiedź, będziecie dostawać 1pkt w postacie gwiazdki, tak jak było w poprzednim konkursie.

Jeśli chodzi o nagrody - kod do sklepiku o wartości 30,75zł jednak zmienią się trochę zasady co do tego, po ilu odgadnięciach dostajecie daną nagrodę. Żeby otrzymać ten kod będziecie musieli zdobyć 3 gwiazdki z kącika i 3 gwiazdki z grafiki. Wszystko dokładnie będzie opisane w zapowiedzi. Jednak teraz potrzebuje waszej opinii czy chcecie taki konkurs, czy będziecie brali w tym udział, może macie jakieś swoje propozycje odnośnie jego. Czekam na odpowiedzi :)

Aaa no i zapomniałam. Żeby osoby, które mają chociaż jedną gwiazdkę z poprzedniego konkursu nie czuły się pominięte, punkty zostaną im przepisane do tego konkursu :)

Edytowane przez -_-
  • Like 2

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności