SpiochuxD 123 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) 1. Nick: SonGoKU2. Imię: Mateusz3. Wiek: Napiszę że mam Syna i domek ,nie posadziłem jeszcze tylko drzewa ,ale spoko zdążę :) Lekko ponad 20 ;]4. Znajomość AMX (1-10): 7 może 8 :]5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Składka (tak/nie): Oczywiście.7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/SonGoku/193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **:9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Administratorem ,to słowo kojarzy mi się H@ nie wiem czemu ,w skrócie adminem ,hmm gdy wchodzę w nocy (A nie raz mi się to zdarza) ludzie grają 1vs1 zazwyczaj to znajomi i popisujący się jeden drugiemu jak to on nie gra na WH czy Aimie ,gdybym wchodził z adminem zawszę mógłbym zbanować by coś takiego nie wchodzi później gdy na serwerze grają normalni ludzie ,ogólnie też dlatego by po sprawdzeniu gracza dać mu od razu bana a nie pisać specjalnie na u@ i czekać jak sprawdzi gracza jeszcze admin (dodam że gracz może między tymi zdarzeniami uciec z serwera) ,no nic więcej pisać nie będę bo głównie admina ma się po to by usuwać z serwerów cziterów oraz chamów bez kultury :) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Miałem (Ukradli ,zbanowany przez Valve) obecnie nie posiadam i go nie potrzebuję lepiej mi bez niego :)11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Zależy od dnia ,gdy wracam z pracy 2-3h + wieczorkiem z 1h ,w weekendy około 6h +1-2h w nocy. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Jak mi w duszy zagra :) Różnie i konkretnych w tym wypadku godzin nie ma.13. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 9 lat może trochę dłużej.14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Oczywiście ,pierwszy raz gdy miałem admina miałem 13-14 lat, na start admin serwerów PB,JB,FFA ,Only DD2,DR ,trafił mi się też chyba admin ZM ,ale krótko może tydzień i to nie cały (Wszystko na jednej sieć i tak około roku (razem], później admin 6 miechów na pewno na PB i JB ,później Only DD2 a potem to kolejności już nawet nie pamiętam ,ale myślę że spokojnie na dzień dzisiejszy całość mógłbym określić na ponad 2 lata adminowania na różnych serwerach różnych sieci.Jeśli coś się w podaniu nie podoba (błąd ortograficzny ,za gęsto napisane) PW, poprawię. Edytowane 26 Maja 2016 przez SpiochuxD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 + kulturalny + doświadczony + posiadał admina + mikro +/- GT + rozpisałeś się w podaniu :) - punkt 3 :P Zeus jest na Tak :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Okres próbny 7 dni ... Mikro Ładnie napisane podanie Amx 7 może 8 całkiem nie zle Miły, da się pogadać .. W punkcie 3 miałeś podać swój wiek, a nie że masz dziecko ... Na tak !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Na tak: +doswiadczenie, +skladka, +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Jestem na tak. +podanie +można pogadać +inne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Widać często Spoko kolega Rozgadany pomocny Długo gra Wiek Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Koleżeński, miły, kulturalny, długo gra. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Staly gracz . Ogarniety. Lubiany. Odemnie masz duze Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Na TAK +aktywny +ogarnięty +mikro +składka +posiadałeś admina +nie ma się do czego przyczepić ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) A ja myślę że jest nas już 19 i rekrutacje jak narazie możemy zamknąć Jestem na NIE Zostawiam to Pawłowi Zobaczymy co powie :) PozdRawiam No i jak dla mnie tez same plusy: - miły - ogarnięty - był adminem - pomocny - żartowniś hehe jak dla mnie nadaje się na admina, Ruda skoro jesteś na nie, to powinniście się byli wcześniej zgadać o zamknięciu rekrutacji a nie teraz jak chłopak napisał fajne podanko :) w dodatku lubiany i szanowany typko :) Jestem na TAK :) Nie wiem czy wiesz ale mnie troche czasu nie bylo wiec nie mialem kiedy zamknac rekrutacji teraz jestem i zamkne :) a on ma szanse jak pawel mu da admina to bedzie go mial a jak bedzie za tym ze by zamknac rekrutacje to nie dostanie :) Edytowane 28 Maja 2016 przez RUDASLASKA1920 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Na TAK ogarnięta osoba widzę o często na serwerze GT + Dałbym mu szansę niech się wykaże. :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smite 18 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 No i jak dla mnie tez same plusy: - miły - ogarnięty - był adminem - pomocny - żartowniś hehe jak dla mnie nadaje się na admina, Ruda skoro jesteś na nie, to powinniście się byli wcześniej zgadać o zamknięciu rekrutacji a nie teraz jak chłopak napisał fajne podanko :) w dodatku lubiany i szanowany typko :) Jestem na TAK :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Dam ci szanse +wiek +Masz syna to gimbem nie jesteś +składka +mikro +kolejny admin,który będzie na serwerze -Brak steam musisz mieć wersje csa jak na stronie cs classic -Spamujesz mi do żony zeby robila ssy a ona adminką nie jest tylko gra na serwerze a gdy widzi problem lub ktoś pisze to jak jestem w domu to informuje mnie o tym Edytowane 28 Maja 2016 przez pawel1971tychy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi