Esme 2 242 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Wartość człowieka Wartością mojego życia... Miłość uskrzydla serce, Radość maluje uśmiech, Szczęście przepełnia ciało. Lepiej dawać czy brać. Serce oddać chcę, Uśmiechem obdarować mogę, Ciałem dzielić się. Biorę garściami od losu. Ktoś sprawia, że kocham. Ktoś sprawia, że uśmiecham się. Ktoś sprawia, że jestem szczęśliwym człowiekiem. Nie to, co biorę, czyni mnie lepszym.To, co daję, pokazuje mnie. Bo człowiek jest wart tyle, ile może dać drugiemu człowiekowi. Wartością mojego życia jest to, co daję komuś: całą swoją miłość, radość i szczęście. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Ten "ktoś" to chyba ja...:D Świetne, kózko! Oby więcej takich w Twoim wykonaniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Dzięki, że się tym z nami podzieliłaś. Bardzo współczesny styl, tego jeszcze nie widzieliśmy na forum. Czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Bardzo ładnie napisane :)! Leci plusik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Esmeralda, chyba depreche złapałaś, że takie wiersze piszesz :D Masz lajka botq. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi