Pomarancza 15 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Imię: AdrianWiek: 16Staż na forum: z 8 miesiecyDoświadczenie w moderowaniu: 10 / 10Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 4 godzinyDlaczego właśnie Ty: Ponieważ , chciałbym spróbować pomóc Lewemu i Lolci ogarnąć to co jest zbędne. Posiadam dużą ilość wolnego czasu. Jestem nastawiony pozytywnie na większość osób, Jestem jednym z najdłużej będących osób na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Na tak -wiek -ogar -aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jestem na tak Pomaranczo. Wszystkie wymagania spełniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Nic dodać nic ująć. TAG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 no niestety dla mnie jestes za mało aktywny ... na NIE ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Yes Ogarnia Wiek i wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 TAK wymagania ;] tylko bardziej aktywny bądź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Spełniasz wszystkie wymagania TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Orange oczywiście że na tak wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`eS.! 36 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jestem na Tak. -Wiek -Staż w Cs -Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Tą decyzje zostawie dla buźki , jutro rozstrzygniemy czy dostaniesz moderatora czy też nie.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ja jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi