miko 90 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Siemka, piszę ten temat ponieważ mam mały problem otóż.. chodzi o to że nie mogłem wejść na serwer, pisałem do kowala a on mówił że mogłem dostać na 3h za odświeżanie bana i temu mi nie wyszukuje wgl serwera ale to trwa już 4 dzien i nie wiem co jest.. mógłby mi ktos pomóc ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 W amx jesteś czysty? Jak nie to spróbuj reinstala cs. To zawsze pomaga XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Możliwe, że twoje IP jest zbanowane przez komendę amx_addban IP, wtedy nie wyświetli go w amx-bans. Napisz najlepiej do opiekunów serwera na PW bądź do Karola, skoro twój ban nie widnieje w amx-bans, bo zakładam, że na serwerze grasz pod nickiem "miko". 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 No z tego co mi wiadomo, to miałem podobną sytuację i tak jak miko na konkretny serwer, tylko w moim przypadku trwało to kilka godzin, bodajże 3 i był to ban od pukawki na ten serwer za odświeżanie. Zdarza się coś takiego, bo też o tym z kimś kiedyś gadałem, jak nie wiedziałem co jest grane i myślałem, że to samo ma miko. Niestety nie :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi