ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) HELLOŁ. Mam dzisiaj kilka propozycji, co można zmienić. 1.Dodanie automatycznego wzoru w dziale "Odpracuj warna". 2.Usunięcie "Wirus na steam" z ogłoszeń. 3. Obowiązkowo dodanie ikonki: 4. Lekka edycja wyświetlania profilu: JBC. kod CSS, który trzeba byłoby zmienić mam. Edytowane 30 Maja 2016 przez Winchester 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 31 Maja 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 1. Są różne formy odpracowania warna, wiec to odpada 2. Dziękuje, gotowe 3. Co do emotek, to zależy od użytkowników, wiec czekam na opinie 4. Okej, zrobię to do końca tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Emotki sa fajne. Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wszystko zostało zrobione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi