Vendetta 43 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 1. Nick: Vendetta 2. Imię: Wojtek 3. Wiek: 22 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak / co do płatności to coś wykombinuje ponieważ nie mam polskiego numeru ale to nie problem :) 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Vendetta/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Jestem Wojtek, mieszkam w UK, interesuje się sportem, historią i dobrą książką. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Byłem już adminem na FFA jednak z powodu sprzeczki z opiekunem serwera zrezygnowałem, poszło o to że podania na admina składali wtedy ludzie przypadkowi i dostawali je, ja byłem na nie i stąd ta sprzeczka. Z tego co mi wiadomo to tamci ludzie szybko zrezygnowali. Chciałbym zostać adminem ponieważ gram w godzinach wieczorno/nocnych a wtedy mało gra adminów na serwerze. Po drugie byłem dobrym adminem na FFA, każdy kto pamięta Vendette z FFA wie że banowałem i łapałem dużą liczbę ludzi - chciałbym do tego wrócić. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:112289896 / Mam też drugie konto na którym grałem na FFA. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: około 3-4 godzin dziennie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Gram przeważnie wieczorami, staram sie codziennie ale znowu nie przesadzam ponieważ cs to nie całe życie :) a po drugie dziewczyna sie wkurza jak gram długo :D 13. Staż w Counter-Strike 1.6: ogólnie 7 lat, wróciłem ostatnio po dłuższej przerwie. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak na FFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Jestem na nie ! +wiek +steam +Ładnie napisane podanie.. -Słabe GT, pograj trochę z nami dłużej wtedy będę na tak, bardzo mało cię widzę ;( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Lubię cię ,ale nie mogę być na TAK skoro masz takie GT+Wiek+AMX +Mikro+Podanie+Doświadczenie+Staż w CS-GT ,GT to podstawa ,musisz trochę się zaaklimatyzować z nami ,poznać graczy i serwer :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) No ja tez tak mysle , pograj troche z nami az cie poznamy bo chyba nikt cie nie zna na dd2 popraw gt i bedzie wszystko ok . Jak poprawisz te drobnostki to pewnie zostaniesz adminem :) Pozdrawiam Decyzje zostawie Pawłowi :) Edytowane 31 Maja 2016 przez RUDASLASKA1920 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Jestem na NIE! Dlaczego? GT - slabe slabo Cie znam podanie ogólnie słabo napisane :P P.S. Rekrutacja powinna być zamknięta. Dlaczego nie jest? Tego to NIE wiem. :P Pozdrawia, Zeus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wszyscy na nie a ja na Tak +wiek +składka +mikro +podanie -GT ale zawsze mozna nadrobić Kolejny Admin na odd2 to plus a nie minus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi