pfk. 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Przygotowanie: Bagietkę* kroimy na plasterki (jeśli mamy bagietkę z masłem czosnkowym, krążki z masłem układamy osobno i nie przyprawiamy).Do miseczki wlewamy oliwę dodajemy przyprawy według uznania, ja dodałem przyprawę do pizzy, ponieważ chciałam uzyskać bake rollsy o smaku pizzy. Następnie każdy krążek smarujemy pędzelkiem maczanym w oliwie z przyprawami, krążki układamy na papierze do pieczenia i suszymy w piekarniku ok 10 min (do zarumienienia) 180 C (termoobieg). Smacznego chrupania * ja użyłem gotową bagietkę do opiekania z masłem czosnkowym (łatwiej się ją kroi niż zwykłą bagietkę) Zapraszam do gotowania pieczenia xd. Nie jest to trudne przyrzadzenie ale za to bardzo smaczne . POLECAM. "PFK GOTUJE" xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 lubie bake rollsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Wieem jestem bardzo leniwa, ale wole sobie takie bake rollsy kupić, bo nie lubię się bawić takimi rzeczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi