demoN. xd 14 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Mam pewną propozycję. Proponuję, aby rank zrobić z only steam na non steam i steam. Kto jest za ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Rank only steam? Przecież jak gram to tylko ja mam steama, a gracze z top15 są na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Według mnie jest to bez sensu :ph34r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jest only steam, albo ja mam buga, ponieważ jestem ostatni z ranku jak wpisuję komende i niby mam 9300 zabójstw, a to nie jest możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 może masz staty na minusie albo to twój bug. bo mało jest steamów na serwerze i nikt się na to nie skarżył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Możliwe. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi