ViXaPiXa 221 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) 1. Nick:NA'VI[PRO]2. Imię:Adam3. Wiek:18lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):średnie5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**:Oczywiście że tak6. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...3.177.87:27051/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**:Mam na imie Adam mieszkam w Malborku jestem kulturalnym człowiekiem i lubie grać w piłkę nozną.Strażnikiem chciałbym zostać ponieważ często widze jak dzieci bez mikrofonu pchają sie do ct żeby robić fk, chciałbym do tego niedopuścić8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:NIE9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:bardzo dużo10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):dni robocze 12-00 z przerwami , a w weekendy od rana do wieczora11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie):Oczywiście12. Staż w grze counter strike 1.6:3,5 miesiąca13. Czy byłeś już adminem?NIE Edytowane 31 Maja 2016 przez adamek123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Jestem na TAK Co to dużo pisać, spełniasz wymagania. Powodzenia Navi[bOT] :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Jestem za okresem probnym, ponieważ jest mało strażników i ktoś nowy się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Im więcej adminów/strażników tym lepiej dla serwera. Jestem na TAK! +aktywny +można pogadać +inne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) A jak ;d: +Gt +No life +Ogarnia +Mozna pogadac P.S. Staż w counter strike to nie ile na serwerze spedziles tylko ogolnie ;d Edytowane 31 Maja 2016 przez BorixonC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Zapraszam na pw po wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi