Neyoo 1 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 1. Nick: Neyoo 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 19 4. Twój Gametrack (Link): www.gametracker.com/player/Neyoo/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): -- 6. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 7. Składka (Tak/Nie): Jeśli będzie taka potrzeba nie ma problemu ;) 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzór./Wzór.+)*: Bdb 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 6lat 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: Różnie 8-14 oraz 19-24 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4 godzinki no chyba że jest weekend to więcej oczywiście ;) 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Dlaczego ja mam być Adminem ? Prosta odpowiedz , większość adminów nie sprawdza się w swojej roli . Dam przykład , siedzi pół serwera cheaterów admin na spekcie i pisze że on nie jest pewien że gracz jest odpalony to chyba od czego SS-y są ? I naprawdę już mam dosyć wchodzenia na serwer pogram 15 minut i wchodzi jakiś cheater i po graniu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) Powiem,że nie ma bardziej aktywnego gracza na serwie niż on. :) + wiek + doświadczenie + GT Od Króla Złotego masz DUŻE Tak. :D Od czego są ss? Powiem Ci, że przed zmiana and menu ss raz działały raz nie. :P Będziesz potrzebował pomocy pisz na pw. :) Edytowane 31 Maja 2016 przez Zeus123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Jestem na TAK. Ogólnie spoko ziomek, da się z nim porozmawiać, nie robi problemów. Doświadczenie jest, znajomość amx, dobre GT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 duże NIE !!! - To, że fajnie gada to nie znaczy że jest spoko... - Za krótko ma konto na forum i za mało aktywny na forum, - Na serwerze mało go widzę, a jak już widzę to patrzy czy jest nadal TOP1 (znałem takiego cfaniaczka co na TOP patrzył i nie wiem czy ty to nie on...), - GT dobre ? no nie wiem zależy jak na to spojrzeć dla mnie słabe, - Mała chęć do składki (tylko jak będzie trzeba, czyli kolega nie chciałby nic od siebie dać, a coś dostać?) - i najważniejsze powtarzasz swój opis i psioczysz na ludzi w którymi masz pracować... Serwer był w rozsypce totalnej nic nie działało poprawnie i lagował. Jednymi słowy serwer był na upadku i widzę po upadku że ciężko go bujnąć w górę. Podczas gdy ostatnio serwer był nazwijmy to "nie grywalny" to pojawił się Pan Neyoo i mimo że na forum wszystko jest Pan Neyoo miał pretensje do adminów, że źle wykonują swoje obowiązki i wytyka nam że ss nie robimy !!! Tylko każdy myślący by sprawdził forum przed takimi oskarżeniami i zobaczył OCB. Nic na serwerze nie działało poprawnie nawet dawanie bana, więc szukasz tylko wymówek i argumentów do swojego podania tak żeby opiekun uraczył się jaki ty to nie jesteś. Proponuje zaczekać z tobą bo dla mnie za szybko to 2 podanie składasz i za krótko cie znamy. Serwer wstanie będzie się kręcił i dasz się lepiej poznać to moje zdanie się zmieni na pewno bo będzie trzeba rąk do pracy, a na tą chwilę muszą w ogóle ludzie wrócić na serwer do gry i ty musisz na forum być bardziej aktywny i dać się poznać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Na TAK: +Amx +Mikro +Wiek +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Na NIE-Słabe Podanie-Zero Aktywności na forum ,konto po podanie -Składka -Słabe GT (No chyba że dla kogoś niecałe 200h to sporo).+Wiek +Mikrofon +AMXMógłbym dać TAK ,ale nie znam cie i nie wiem co sobą reprezentujesz ,dlatego oceniam tylko po tym co napisałem. NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi