Skocz do zawartości

Podanie Number 2 ;)

Neyoo

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:  Neyoo

2. Imię: Łukasz

3. Wiek:  19

4. Twój Gametrack (Link): www.gametracker.com/player/Neyoo/31.186.82.184:27691/

5. Twój Banid (Link/-): --

6. Mikrofon (Tak/Nie): Tak

7. Składka (Tak/Nie): Jeśli będzie taka potrzeba nie ma problemu ;)

8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzór./Wzór.+)*:  Bdb

9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 6lat

10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: Różnie 8-14 oraz 19-24

11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4 godzinki no chyba że jest weekend to więcej oczywiście ;)

12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Dlaczego ja mam być Adminem ? Prosta odpowiedz , większość adminów nie sprawdza się w swojej roli . Dam przykład , siedzi pół serwera cheaterów admin na spekcie i pisze że on nie jest pewien że gracz jest odpalony to chyba od czego SS-y są ? I naprawdę już mam dosyć wchodzenia na serwer pogram 15 minut i wchodzi jakiś cheater i po graniu ..

Powiem,że nie ma bardziej aktywnego gracza na serwie niż on. :)

+ wiek

+ doświadczenie

+ GT

Od Króla Złotego masz DUŻE Tak. :D

Od czego są ss? Powiem Ci, że przed zmiana and menu ss raz działały raz nie. :P

Będziesz potrzebował pomocy pisz na pw. :)

Edytowane przez Zeus123
  • Like 1

duże NIE !!!

- To, że fajnie gada to nie znaczy że jest spoko...

- Za krótko ma konto na forum i za mało aktywny na forum,

- Na serwerze mało go widzę, a jak już widzę to patrzy czy jest nadal TOP1 (znałem takiego cfaniaczka co na TOP patrzył i nie wiem czy ty to nie on...),

- GT dobre ? no nie wiem zależy jak na to spojrzeć dla mnie słabe,

- Mała chęć do składki (tylko jak będzie trzeba, czyli kolega nie chciałby nic od siebie dać, a coś dostać?)

- i najważniejsze powtarzasz swój opis i psioczysz na ludzi w którymi masz pracować...

Serwer był w rozsypce totalnej nic nie działało poprawnie i lagował. Jednymi słowy serwer był na upadku i widzę po upadku że ciężko go bujnąć w górę.

Podczas gdy ostatnio serwer był nazwijmy to "nie grywalny" to pojawił się Pan Neyoo i mimo że na forum wszystko jest Pan Neyoo miał pretensje do adminów, że źle wykonują swoje obowiązki i wytyka nam że ss nie robimy !!! Tylko każdy myślący by sprawdził forum przed takimi oskarżeniami i zobaczył OCB.

Nic na serwerze nie działało poprawnie nawet dawanie bana, więc szukasz tylko wymówek i argumentów do swojego podania tak żeby opiekun uraczył się jaki ty to nie jesteś.

Proponuje zaczekać z tobą bo dla mnie za szybko to 2 podanie składasz i za krótko cie znamy.

Serwer wstanie będzie się kręcił i dasz się lepiej poznać to moje zdanie się zmieni na pewno bo będzie trzeba rąk do pracy, a na tą chwilę muszą w ogóle ludzie wrócić na serwer do gry i ty musisz na forum być bardziej aktywny i dać się poznać :)

Na NIE

-Słabe Podanie
-Zero Aktywności na forum ,konto po podanie

-Składka

-Słabe GT (No chyba że dla kogoś niecałe 200h to sporo).

+Wiek

+Mikrofon

+AMX

Mógłbym dać TAK ,ale nie znam cie i nie wiem co sobą reprezentujesz ,dlatego oceniam tylko po tym co napisałem.

NIE

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności