Kasia! 3 386 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jako, ze obiecałam jakąś zmianę, dziś jest okazja. :D *Na jeden dzień. A, więc: Została zmieniona mapa Inferno na Overpass. Dlaczego Overpass? Kiedy grałam na serwerze ktoś właśnie tą mapę zaproponował, a że już coś szykowałam to nieliczni mogli już to wiedzieć wcześniej. :D Jest tam plac zabaw. Bawcie się! #1 Jeśli nie znacie mapy, macie okazję ją poznać! #2 Jeśli owa mapa wam się spodoba i będzie na niej większa aktywność. Możliwe, że częściej będzie zmieniana, albo nawet zostanie dłużej! (*ale nie na zawsze) :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wolałbym cache, ale może być :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 @Umciaak Kasia wybrała tą mapę z myślą o dzieciach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Czekam przy okazji na wasze odczucia względem tej mapy. Może zostanie dłużej. :D :hurra: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Mapa zostaje do końca tygodnia. Chcę zobaczyć czy to coś zmieni/ ilu będzie graczy. :D #1 Jeśli masz jakieś zastrzeżenia co do Overpass'a zapraszam z wszelkimi uwagami w wiadomości prywatnej tu na forum lub na steam. #2 Nie martwcie się Inferno wróci! (Moja ulubiona mapa, więc na pewno wróci.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi