Pyrkem 27 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 1. Nick: Pyrkem ;3 2. Imię: Krystian 3. Wiek: 15 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/468692 8. Parę słów o sobie **: Moim hobby są gry komputerowe, lubię słuchać muzyki szczególnie trap. czasem lubię pograć w piłke z kolegami . Chodzę do klasy 2 gimnazjum . Mieszkam w Łodzi. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: widzę że brakuje jeszcze admina a ja chciałem wrocić widzę że na servie troche czasem pusto. 10. Steam_ID:STEAM_1:1:125566344 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: jeżeli będą gracze to 2 h dzien 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Po szkole 16-19 13. Staż w Counter-Strike mn Offensive: 3 lata w GO i 2 w 1.6 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak wiele razy i jak wiadomo tutaj też 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragomix 18 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Byłeś administratorem i chciałbym żebyś znowu do nas wrócił :D +byłeś adminem +znasz regulamin +wiek Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Myślę że nie ma co przedłużać, jeszcze 1 admin się przyda. Mam do Ciebie zaufanie, znasz regulamin oraz sb. Witamy spowrotem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi