oVer 12 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Nick:oVerLink do SS: nie ma ss na drWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'skrypty' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:433244208' [AMXBans] Your IP: 'xxxxxxx' [AMXBans] ======================================= Serwer: DeathrunLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=8620 Licze na szybką odp:D Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 3 Czerwca 2016 przez oVer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) A wiec takdostałem kilka zgłoszeń od graczy, że podejrzanie graszrazem z adminami doszliśmy do wniosku, że cos jest nie takwięc nagrałem demko na którym nie zdążyłem uchwycić jak "bardzo" szybko się rozpędasz tak czy siak daje link do demkaŚwiadek: Rias, Dexterhttp://www93.zippyshare.com/v/Q7OgdADm/file.html Edytowane 3 Czerwca 2016 przez VORDEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oVer 12 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Gralem na najwyzszej liczbie fps wynoszacej 1000, do tego duza ilosc stref i speed do 2000vmax leci na luzie w 5-6s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Wypowiem się tutaj jako świadek Vordena, bo to ja zgłaszałem tego osobnika. Vorden dodał także demko, na którym powinno być widać te magiczne strefy. Sprawa wygląda następująco: gracz oVer w niewyjaśniony sposób przy dwóch machnięciach myszką (bo nie nazwę tego strefą) rozpędza się do prędkości 700+, co jest awykonalne. Nawet przy 999 fps, nie ma opcji by na jednej strefie tyle się rozpędzić. nawet gracze pokroju soQla i Zarony'ego potrzebują do tego chwili, ale nie 2 machnięcia... Zbanowany ewidentnie używa czegoś, co mu na to pozwala. Dla niewtajemniczonych: soQl to osoba odpowiedzialna za stworzenie speedrun (w PL, nie mam pewności do reszty świata), tak więc ogarnia sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oVer 12 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Nie wiem co Ty wymyslasz za magiczne strefy. To sa strefy robione na czulosci 1.5 i m_yaw 0.8. Znam Soql'a i Zaronego od dluzszego czasu wiec sam mozesz ich zapytac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Niech ktoś kompetentny oceni tę sprawę. Ja osobiście nie mam takiej wiedzy, więc nie będę się wypowiadał, żeby nikt nie został pokrzywdzony. @@ M@jki H@rdcor Ja również nigdy nie miałem styku z tego typu rzeczam, więc nie mogę się wypowiedzieć. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez ORION Nie mogę otworzyć demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oVer 12 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Będzie te ub?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oVer 12 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Czy administracja się wreszcie wypowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Z racji, że nikt się nie wypowiada na ten temat to jestem zmuszony dać Ci UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi