TejvQ 0 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Nick: TejvQLink do SS: http://speedy.sh/u8S2F/jail-facebook0003.bmp i http://speedy.sh/QqCep/jail-facebook0004.bmp Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : TejvQ [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classi Serwer: 193.33.177.87:27051Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=8713 Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TejvQ 0 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Szalony i daj mu ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Jako admin banujący wypowiem się zanim ubt sprawdzi. Po pierwsze strzelałeś bardzo dziwne banie i latał ci celownik jakbyś miał padaczkę. Wydałeś mi się podejrzany więc, zrobiłem Ci ss'y. Druga sprawa to wycinek z mojej konsoli, który pokazuje że zrobiłem 5 ss'ow a tu są tylko 2 wtawionie. Dowód: "[FORUM] Regulamin serwera znajdziesz na forum Gm# Screenshot taken on player TejvQ by admin SzalonyProfesor (Date: 06/04/2016 - 14:44:55) Gm# Screenshot taken on player TejvQ by admin SzalonyProfesor (Date: 06/04/2016 - 14:44:56) [AMXBans] SteamID 'STEAM_2:0:448760429' banned successfully (IP logged). Player gets kicked. 'TejvQ' got banned permanent. Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [Mafiozo] TejvQ : top10 zyczen 10 <3 Gm# Screenshot taken on player TejvQ by admin SzalonyProfesor (Date: 06/04/2016 - 14:44:57) Gm# Screenshot taken on player TejvQ by admin SzalonyProfesor (Date: 06/04/2016 - 14:44:58) Gm# Screenshot taken on player TejvQ by admin SzalonyProfesor (Date: 06/04/2016 - 14:44:59) [AMXBans] 'TejvQ' got banned permanent. Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl" Kolejna sprawa. Nie wiem czemu ale na forum nie ma screenów tego gracza wogóle i nie wiem czemu, jeśli w konsoli mam ze jest 5. Tyle ode mnie, z powazaniem ProfesorekK @Edit Nie mogę ci dać ub bo nie mam do tego prawa. Musisz poczekać na kogoś z ubt Edytowane 4 Czerwca 2016 przez ProfesorekK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 1. Zakaz wypowiadania się w dziale „Prośby o UB” osobom, które nie zostaną poproszone o to. 5. Screenshoty mają być spakowane w paczkę i wrzucone na zippyshare, sendfile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź RegulaminPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi