RomantykNLO 140 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:RomantykNLO 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:NiuNia^^ 4.IP/SID oskarzanego*:NiuNia^^ STEAM_2:0:933459763 178.42.25.246 Nonsteam 5.Data i godzina:17:10 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Niko 7.Opis sytuacji:Niunia wyszła poza strefę TT, powiedziałem, że idę pisać skargę a ona mnie wyśmiała i obraziła. Nie chce pisać na każdego skarg, ale denerwują mnie osoby które nie przestrzegają regulaminu lub w ogóle nie wiedzą co to jest. Toxyn, gdyby była uczciwa, to bym skargi nie pisał. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 4 Czerwca 2016 przez RomantykNLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Romantyk DOWODY! Bez tego ani rusz! Zawsze gdy chcesz złożyć skargę RÓB SS, KRĘĆ DEMO. Napisanie, że masz świadka, który nawet nie ma konta na forum, to błazenada. Wiem, że nie piszesz bez powodu, ale bez dowodu nic nie poradzimy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXyn 49 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Niko jest dość wiernym świadkiem (kiedyś był mam nadzieję że jest teraz :D) lecz nie masz szczegółowych dowodówAni ss ani demka. Nikt ci nie uwierzy a niunia to raczej uczciwy grac i nie łamie zasad :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wlasnie, ze Niunie stac na cos takiego Lecz niestety Niko nie ma nawet konta na forum Nastepnym razem zrob SS czy nagraj demko jest to bardzo proste a przydatne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br /> Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /> <br /> Twoja skarga nie została przyjęta!<br /> <br /> Pozdrawiamy<br /> Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi