BorixxX 1 350 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Od jakiegos czasu mam pewien problem polega on na tym ,ze na zabawie paintball po prostu nie moge strzelac nie mam pojecia dlaczego ,gdyz na innych zabawach z innych broni moge normalnie strzelac. Jaki moze byc tego powod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Upewnij się czy masz w folderze sprites plik paintball.spr oraz w folderze models p_mp5.mdl v_mp5.mdl w_mp5.mdl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ze swojej strony mogę Ci zaproponować zainstalowanie innego cs'a - http://download.cs-classic.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjasnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi