Geniu 21 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 1.Twoj Nick:`GeniuS 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:CraZy 4.IP/SID oskarzanego*: CraZy STEAM_2:0:545889195 185.122.61.52 Nonsteam 5.Data i godzina: 04-06 godz. 22:37 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://pokazywarka.pl/vbri71/ Świadek Ofensywn[Y] 7.Opis sytuacji: Obraza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofensywny 4 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Jestem świadkiem więc się wypowiem. Crazy wielokrotnie mnie i Geniusa obrażał, razem z Szocikiem wypowiedzieli nam jakąś "wojnę" i wielokrtnie nas obrażali, jeśli będą potrzebne dodatkowe dowody w tej sprawie proszę opiekuna o pw do mnie, gdyż take dowody posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Skarga przyjęta. Gracz został zbanowany na okres 3 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi