Pride 544 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Dzień dobry :D Pytania od Weroniki: [P] Gdzie snapy dla mnie? [O] Nie ma co wysyłać :C Ale czasami coś leci ze szkoły xd [P] Kiedy ts lamko? [O] Jestem teraz prawie codziennie, zapraszam na kanał :D [P] Chciałbyś wrócić na modka? [O] Niet [P] Jakaś inna ranga cię interesuje? [O] Raczej nie [P] Jesteś botkiem? [O] Czasami XD [P] Kiedy pijemy? [O] Jak będę w okolicach to się skontaktuję Kappa :D [P] Lubisz mnie? [O] Lubię lubię D: [P] Czemu CSC? [O] Miła atmosfera, ciekawe osobistości i różnorodność :D Pytania od Riasa: [P] Hah nareszcie [O] Wysnajpili mnie :/ [P] Gdzie żeś jest jak cię nie ma? Tylko nie pisz, że tam gdzie Bezi. [O] Tu tam latam, ostatnio coraz częściej na ts3 Kappa :D [P] Oglądasz coś ciekawego? [O] Nie za bardzo :D Możesz coś polecić :p [P] Jaka ranga mistrzu? [O] Unranked [P] Kurczak czy schabowy? [O] Schabowy [P] A z czym kanapka? [O] Z nutellą hahah :D (Albo taka super hiper z kurczakiem, serem, sałatą, pomidorem i rzodkiewką xD) [P] Co tam stary? [O] Nuuudy, ni ma co robić :C Wbijaj na ts3 to się pogada :D Pytania od Kardzia: [P] Cześć [O] Elo [P] Jak idzie gra w lola? [O] Tak jak widujesz xDD [P] Czm nie grasz w cs? [O] Znudził mi się na ten moment, chociaż pewnie tak jak zawsze prędzej czy później do niego wrócę. [P] Jak w szkole? [O] Ez D: [P] Jak prawko? [O] Już końcówka, niecałe 20h do końca praktyk ^^ [P] Co u twojej luby? [O] ... :C [P] Gdzie się podział twój kuzyn co w nim w csa graliśmy? [O] Gra dalej xD Chciałem go zaprosić do lola to ty nie chciałeś ;/ [P] Lubisz mnie? [O] Ano [P] Czm jasio sie tak spina? [O] Ciasne majty może ma :o [P] Walimy go na pyrke? [O] Dawaj! XD [P] Beda jakies rangi jeszcze na forum? [O] Nie planuję [P] Kiedy robisz jakiś zamach islamisto? [O] Plany w trakcie Kappa [P] Czemu jestes muzulmaninem tylko sie z tym kryjesz? [O] Nieprawda :C [P] Pepsi czy cola? [O] Obojętne XD Oba dobre [P] Czarny czy biały? (chleb) [O] Biały [P] Rolki czy wrotki? [O] Rolki [P] Cieplo czy zimno? [O] Cieplo [P] Brunetki czy blondynki? [O] Brunetki xd [P] Syn czy córka? [O] Może syyyn? xD [P] TV czy komputer? [O] Komputer [P] Pies czy kot? [O] Pies [P] Chciałbys opiekować się jakimś serwerem na csc? (Znowu, bez degradacji?) [O] Raczej nie [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Rap, rock [P] Czy wiesz kto to tekst piosenki? [O] XDDD [P] Co ogladasz w tv? [O] Lubię Usterkę i Kossakowskiego :D [P] Jak idzie tam w osu? [O] Powoli progres :p https://osu.ppy.sh/u/5672387 [P] Czemu Xerath albo Veigar? [O] Lubię grać midlane i postacie ze skillshotami XD [P] Tesknisz za naksiem? [O] Czasami możnaby pogadać :p [P] Czm pozabierali ci rangi tak wgl? [O] Pewnie za aktywność ale ogólnie nie znam powodu. [P] Ulubione danie? [O] Schabowy z kluchami Kappa [P] Ulubiona piosenka? [O] Raczej nie mam takiej [P] Ulubiony wykonawca/zespół? [O] Również nie mam za bardzo takowego :p [P] Jakie anime teraz oglądasz? [O] Na ten moment żadnego [P] Kiedy mitap? [O] Jak będę w okolicach to wpadnę ;P [P] Jedziesz na pga albo iem następny? [O] Myślę, że będę na PGA, nie wiem jak z IEM'em Pytania od Umciaka: [P] Ostatnie oglądane anime? [O] One punch man :p [P] Kiedy koniec szkoły? Zamierzasz zostać rok dłużej? xD [O] Już końcówka, a za rok matura xD Nie zamierzam kiblować xD Pytania od Pyni: [P] Cześć mordko moja [O] Heejoooo :D [P] Lubisz mnie? [O] Luuubięę D: [P] Co o mnie pomyślałeś jak się tutaj zjawiłam? [O] Zastanawiałem się kim jesteś, ale tak raczej bez jakichś konkretnych zastanowień D: [P] Dużo wypiłeś na 18? [O] Trochę było xd [P] Lubisz ze mno snapować? [O] Pewnie spamero [P] Jak zdrówko? [O] Jakoś leci :D [P] Kiedy gramy w lola noobku? [O] Nie chcesz nigdy ze mną grać :'CCC [P] Kardzio to pipa? [O] Trochę jeeeeest XDDD [P] Podobają ci się eventy na tsie? [O] Czasami trochę niedopracowane, ale ogólne wrażenia bardzo pozytywne, z każdym razem coraz lepiej :D [P] Tęsknisz za adminowaniem? [O] Niekoniecznie xd [P] Ile masz w bicku [O] Ja nie mam bicka :'c [P] Lubisz jeść? [O] Z umiarkowaniem xD [P] Masz lęk wysokości? [O] Niet [P] :banan: [O] :banan: Pytanie od Mariny: [P] Czemu tyle jesz? [O] Ja wcale nie jem dużo :CC Pytania od Ciapatego: [P] Kawa czy herbata? [O] Zależy od dnia ale raczej kawa [P] PS czy PC? [O] PC [P] Trzepak czy pegasus? [O] To nie to pokolenie XD Ale chyba bliżej mi było do trzepaka [P] Ulubiony mem? [O] Ten ze Spongebobem co teraz po internetach lata xD [P] Ostatni fajny i niefajny obejrzany film? [O] Nie oglądam za dużo filmów w TV więc pominę :D Ale co do pierwszego myślę, że Deadpool bije wszystko :p [P] Ulubiony olej i masło? [O] Kujawski i Rama Kappa [P] Lubisz ogórki z vortumnusa?? kwaszone czy konserwowe? [O] Nie jadłem, ale jak już to konserwowe ;d Pytanie od Shino: [P] Napniesz bicka? [O] Nie mam bicka :'CCC Pytania od Esme: [P] Cześć bocie [O] Hejo [P] Lubisz mój spam na snapie? [O] Za duużo xd [P] Już myślałeś, że nie zadam Ci pytań? [O] Coś ty, ty byś tego nie przepuściła [P] Naprawdę sądzisz, że mogłabym odmówić sobie takiej przyjemności? [O] Niet xd [P] Kiedy masu masu? [O] A nwm nwm [P] kc Prajduś? [O] kc c: [P] Jak jutro balujesz? [O] Ty już wiesz jak xd [P] Kiedy dostanę twoje nagranie? [O] Nie dam :| [P] Czekam już 9msc wiesz? [O] No sorry no xD [P] Kiedy następne dziecko? [O] Wut :o [P] Zapłacisz w końcu te alimenty? [O] Ćśś [P] Kiedy w końcu wyjdziesz na dwór nago? [O] Już byłem Kappa [P] Pogadamy trochę na ts? [O] Mój kanał otwarty :D [P] Grwhrgwhrgrwhrwhrwh? :* [O] Wrgrwrgwhrwhgrwhg Dzięki :D Nominuję :p 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 gg WP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Co nie ma co wysyłać ._. A ja tak spamuje przecież :( Fajnie się czytało KAPPA 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Najwięksi spamerzy snapa Super odpowiedzi, dziena mordko :cmok: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 7/10, nie wchodzę na ts ;d Pozdro! :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Czekam na nagranie poza tym biegałeś nago A GDZIE FILMIK? :v grrr, pluuusik za kc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 super odpowiedzi;) Plusik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi