Omega* 2 077 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Błąd gdy wchodze na IHOSTA https://scr.hu/90vBPa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 U mnie wszystko działa, więc może Promotor nie ma jeszcze uprawnień dobrze skonfigurowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Mam to samo, więc najprawdopodobniej jest tak jak pisze polaczekkkkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 U mnie wszystko ok, ale to pewnie dzięki grafikowi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Naprawione. :) Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi