Złota Owca 624 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Nowe zlecenia Nowy avatar steam Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Weronikaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 (edytowane) Podoba mi się ten awek chyba jedyna fajna praca PS. Sam robiłeś w sygnaturze ten napis KING OF LIONS? Edytowane 15 Sierpnia 2017 przez TomeeeK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Co do avku jest spx, ale napis mało co widoczny Ale widzę ze się starasz, powodzenia 18 minut temu, TomeeeK napisał: PS. Sam robiłeś w sygnaturze ten napis KING OF LIONS? Ja robiłam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 (edytowane) @TomeeeK Nie:D @Wercia. coś ci powiem. Robie to na telefonie i mam wrażenie że to lepiej wychodzi niż na kompie xd. A napis mało widoczny bo nie chciałem żeby było to widać na avku zwłaszcza na steam Ostatnie zlecenia xd Trochę mnie poniosło xd Prototyp xd Edit Wiem nie jestem grafikiem Ale korcilo mnie dodanie grafika ;V Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Weronikaa Nabijanie postow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Nie podoba mi soę ta praca. Nie mój gust. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Najnowsze zlecenia Nowy projekt ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Nie wiem czy ty się masz za dobrego grafika czy coś , ale prosza cie o te kolory czlowieku wiesz jak to w oczy daje? a nie obrazajac twoich prac to lekka Ch*jnia bo te napisy oraz tła niektórych obrazków tak jak ktos napisał zostaw w oryginale jak dla mnie słabe ale to tylko moje zdanie (może i wszystkich nie wiem ) pracuj dalej a przyjda jak skil w csie . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Ostatnie prace + napisy do forum które nie podobały się pewnej osobie, miały być przezroczyste ale nie wiem czemu zapisaly się z białym tłem xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16120182511. 287 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 2 godziny temu, King of Lions napisał: Ostatnie prace + napisy do forum które nie podobały się pewnej osobie, miały być przezroczyste ale nie wiem czemu zapisaly się z białym tłem xD Spr w jakim formacie zapisałeś , w rozszerzeniu .jpg nie zapiszesz przezroczystych elementów, wypełnia z automatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 22 godziny temu, King of Lions napisał: Ostatnie prace + napisy do forum które nie podobały się pewnej osobie, miały być przezroczyste ale nie wiem czemu zapisaly się z białym tłem xD W jakim programie pracujesz? Bo jeśli w GIMPIE to jedyna opcja do zrobienia napisów to po prostu dodać tło przezroczyste i nic więcej, potem dodać teksturkę, dodanie kanału alfa i gitarka jest napis Ale jeżeli chodzi o pracę to najbardziej podoba mi się dla Mercusa, leci plusik za chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 1 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Nowa sygna 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16120182511. 287 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 15 godzin temu, King of Lions napisał: Nowa sygna Ładny wallpeper ze "spejcem" xD, bo samo odwrotne zaznaczanie nie jest trudne. ^^ Btw czy jest sens wstawiania pojedyńczych prac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi