SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam, oto kolejny konkurs ode mnie. Tym razem będzie nieco inaczej, ale będzie działać to na podobnej zasadzie co poprzednie moje konkursy. Chętni będą musieli napisać o jaką grę chodzi. Zawsze dawałem zdjęcia i musieliście z odgadnąć jaka jest dana jednostka. Teraz wydaje mi się, że pokrzyżuję nieco plan łatwego znalezienia i nie będzie obrazka z gry. Dostaniecie tylko, wyłączenie tekst (troszkę rozwalony) opisujący tę grę jak i zarówno tekst w formie mp3 z dźwiękami, które będą mogły was nakierować w jakimś stopniu jaka to gra. Oczywiście niektóre rzeczy są wycięte, żeby było trudniej. PISZEMY TYLKO I WYŁĄCZNIE ODPOWIEDZI W KOMENTARZACH PROSZĘ O NIE ODPISYWANIE INNYM W KOMENTARZACH. PODAJMY KONKRETNĄ KRÓTKĄ ODPOWIEDŹ (TYTUŁ GRY JAKA TO MOŻE BYĆ) UDZIAŁ BIORĄ TYLKO STALI UŻYTKOWNICY FORUM NAGRODA TO GRA NA STEAM DO 50€ CZAS ODPOWIEDZI DO 10.06.2016 (PIĄTEK). JEŻELI MACIE JAKIEŚ PYTANIA ODNOŚNIE FUNKCJONALNOŚCI KONKURSU/ ZNALEŹLIŚCIE BŁĄD TO PISAĆ PW WERSJA DŹWIĘKOWA (może znajdziesz tu coś ciekawego): TEKST:We @are tra@@#veles Going m###iles through mud and mu@@%ck. We are survivors, equip&&ping the right gear to sur%@#vive for mon##ths in the h<#*$ardest conditions. W&e a@re st###rangers. !Far aw%ay fro*(m ho@me. We a^$@#re h$u%%nt@ers! Blending so deep %$#@%@#% into the env^^&%ironment we becomif{e part of} it. We ar@%e adventure@!s.for{ Doing w<center>hat no one else d%#ares. @We ar@e wat^^^chers!. (tutaj cięcie) S!#$eei%%ng e@@ve$%ry##th&$#ing, never ^$%$beeing seen, leaving no trace. We are(cięcie)#@#@( scholars. (tutaj może nie) Stud#$ying #%our enem@@ies so we can hit the#@&&m where it hurts. We a!#re judges. Deci%%#%@ding who wi@$ll li*%&ve@@, and who wi!ll die. We are...????????)@##( 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Thom Clancy's Ghost recon wildlands. ;) Edytowane 6 Czerwca 2016 przez CiapatyMurwa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 606 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 HA GENIALNIE :D Takie konkursy to ja lubie szybkie i na temat :D Ciapaty GG :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: :D Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi